Steunpakket Talentvolle Makers

De provincie Utrecht heeft budget beschikbaar gesteld aan de Machinerie om talentvolle makers te stimuleren nieuw cultureel aanbod te ontwikkelen. Door de coronacrisis hebben makers in de culturele sector al een tijd niet of nauwelijks werk kunnen produceren en presenteren. Nu de culturele sector weer begint te draaien, biedt het Steunpakket Talentvolle Makers een directe financiële impuls waarmee makers meteen aan de slag kunnen. 

De impuls voor beeldmakers, die de Machinerie uitvoert, richt zich op beeldcultuur in de breedte. Met het Steunpakket Talentvolle Makers bieden we daarom een financiële impuls aan fotografen, filmmakers, animatoren en beeldmakers met een digitale-cultuur achtergrond de mogelijkheid om een bijdrage aan te vragen. Daarbij is ruimte voor de verschillen tussen de disciplines.

De aanmelding is gesloten. Hou onze website en socials in de gaten voor nieuwe updates.

De criteria voor het Steunfonds Talentvolle Makers zijn opgesteld door de Machinerie in samenspraak met Creative Coding Utrecht, FOTODOK, Hoogt on Tour, IMPAKT, De Lieve Vrouw, Nederlands Film Festival en SETUP.

Contactpersoon
Aanmelding is gesloten. Heb je vragen, mail dan naar Fay Breeman op talenthub@machinerie.org

Het Steunpakket Talentvolle Makers wordt gefinancierd door de Provincie Utrecht.